Kwaliteitscontroles

Hoewel wij alleen zorgvuldig uitgekozen ingrediënten gebruiken, kan een voortreffelijke kwaliteit alleen worden verkregen door de voedingsmiddelen te onderwerpen aan strenge en verscheidene controles.

Tot aan de fabricage van het eindproduct kan een potje zo'n 260 verschillende controles ondergaan

... een kwaliteitsgarantiesysteem dat meer dan 260 verschillende controlefasen omvat

Vanaf de bodemanalyse en de analyse van de grondstoffen tot aan de controle van het eindproduct, doorloopt de inhoud van elk potje een kwaliteitsgarantiesysteem dat meer dan 260 verschillende controlefasen omvat. Wanneer onze landbouwers tijdens de oogstperiode groenten en fruit leveren, ondergaan de grondstoffen controles die erop gericht zijn essentiële stoffen te ontdekken. Indien onze laboratoria een stof ontdekken die niet overeenkomt met onze kwaliteitscriteria en die niet aanwezig mag zijn, dan weigeren wij om de betrokken grondstoffen te gebruiken.

Het HiPP-laboratorium is een van de beste in Europa

Dank zij zijn technische installaties is ons laboratorium momenteel in staat om bijna 1200 mogelijke reststoffen op te sporen, en dit in hoeveelheden die zo gering zijn als een zoutkorrel in een zwembad van 50 meter. Wat de analyse en de opsporing van reststoffen betreft, behoort het HiPP-laboratorium tot de beste in Europa.

HiPP-laboratorium

Welkom op HiPP.be
fr | nl