Moet mijn baby zijn flesje leegdrinken?

De eetlust van een baby kan schommelen en elke baby heeft een andere behoefte. De op de verpakking vermelde drinkhoeveelheden zijn de hoeveelheden die gemiddeld door baby's van die leeftijd gedronken worden. Aangezien baby's heel goed weten hoeveel voeding ze nodig hebben, regelen ze hun drinkhoeveelheid zelf.
U hoeft u dus geen zorgen maken als er wat overblijft in het flesje. Dat wil alleen maar zeggen dat uw baby al verzadigd is. Gebruik de resten echter niet opnieuw.

Hoeveel flesvoedingen per dag heeft mijn baby nodig?

Zoals bij kinderen die borstvoeding krijgen, kan ook bij baby's die flesvoeding krijgen, het aantal melkmaaltijden sterk schommelen. Het aantal flesjes is afhankelijk van de leeftijd, de aanleg en het momentane gevoel van uw baby.

Vergeet dit niet:
HiPP-babymelken zijn nauwkeurig afgestemd op de voedingsbehoeften van baby's. Het is derhalve niet nodig andere ingrediënten, bijv. graanvlokken, toe te voegen aan het flesje. Extra ingrediënten zijn overbodig. Ze verstoren de uitgebalanceerde verhouding aan voedingsstoffen en kunnen tot overvoeding leiden.

 

Welkom op HiPP.be
fr | nl