Kinderlasagne

Kinderlasagne

Ingrediënten:

  • 1 glaasje pasta Bambini Tagliatelle in spinazie-kaassaus (vanaf 12de maand)
  • 1 glaasje pasta Bambini groentenlasagne (vanaf 1 1/2 jaar)
  • 3 lasagnebladen (die niet moeten worden voorgekookt)
  • 80 g geraspte kaas (bijv. Emmentaler)
  • Witte saus

 

Witte saus bereiden met:

  • 1 eetlepel olie + 1 eetlepel bloem aan de kook brengen terwijl u constant roert.
  • 1/ 8 l koude melk + 1/ 8 l koud water toevoegen en stevig doorroeren.
  • 1 groetenbouillonblokje en een beetje zout toevoegen en constant roerend bij matige hitte enkele minuten laten doorkoken.

Bereiding:

Een vuurvaste vorm met de grootte van de lasagnebladen (mag ook aluminium of voor de microgolfoven geschikte kunststof zijn) met olie instrijken, 1 lasagneblad er in leggen, 1 glaasje pasta Bambini Tagliatelle in spinazie-kaassaussaus erover verdelen en met een beetje geraspte kaas bestrooien. 1 lasagneblad er bovenop leggen, 1 glaasje pasta Bambini groentenlasagne  er over uitspreiden en 1 lasagneblad er boven op leggen. De witte saus over het gerecht gieten en met de resterende geraspte kaas overstrooien. In de voorverwarmde bakoven bij 210 graden bakken tot zich een donkerbruine korst op het gerecht heeft gevormd.  

HiPP Vlees

Welkom op HiPP.be
fr | nl