Schrijf je in en win HiPP-producten ter waarde van 50€!

Ben je zwanger of heb je een kindje tot 12 maand? Dan maak je kans om in de prijzen te vallen!

Schrijf je in voor de HiPP BabyClub en maak elke twee weken kans om een pakket vol met heerlijke organische en biologische babyvoeding te winnen!

Vul je gegevens hier in en schrijf je in voor de HiPP BabyClub. Elke twee weken maken twee mama’s die zich ingeschreven hebben kans om een HiPP-pakket te winnen. Heb je de eerste keer niet gewonnen? Maak je geen zorgen, misschien heb je tijdens de volgende ronde meer geluk!

Bovendien is iedereen die zich inschrijft voor de HiPP BabyClub eigenlijk al een winnaar, want je zal tal van waardevolle voordelen, informatie, tips over voeding voor elke leeftijd en nog veel meer krijgen!

Ik schrijf me in!

 

Voorwaarden om deel te nemen

De verloting vindt plaats op 12.12.2020.

De uitslag kan niet voor de rechtbank worden betwist en een contante uitbetaling van de prijzen is uitgesloten. Medewerkers van de firma HiPP, alsook hun familieleden mogen niet deelnemen.

HIPP behoudt zich het recht om de verlote producten volledig of gedeeltelijk te vervangen door andere producten van gelijke waarde (afhankelijk van de leeftijd van het kind).

Naast de publicatie op de website van HiPP ontvangen de winnaars ook een schriftelijke mededeling.

Indien de per post verstuurde prijs niet aankomt/in ontvangst wordt genomen en de winnaar zich niet binnen de 14 dagen na de mededeling aanmeldt om zijn prijs in ontvangst te nemen, vervalt de prijs en wordt er een nieuwe winnaar geloot.

Wij wensen u veel success!