Menu
Vlaams | Français

Hoe belangrijk is Omega-3?

Omega-3 is bijzonder belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en zenuwcellen bij kinderen. Omdat tijdens de eerste twee jaar van het leven de hersenen aan een speciaal tempo groeien, is de regelmatige opname van Omega-3 vetzuren zeer belangrijk: 0,5% van de dagelijkse energieopname van een kind zou afkomstig moeten zijn van Omega-3 vetzuren. HiPP organische melkbereidingen en HiPP organische papjes met onze lekkere opvolgmelk (vanaf de 4de maand) bevat deze waardevolle omega-3 vetzuren afkomstig uit natuurlijke organische ingrediënten.

U kunt daarom zeker zijn dat aan de behoefte van uw baby aan Omega-3 vetzuren wordt voldaan – en op een volkomen natuurlijke manier. Zo krijgt uw baby al het nodige voor een gezonde ontwikkeling, dag na dag.

Hier kunt u, bij het voorbeeld van een 7 maanden oude baby, zien hoe de dagelijkse aanvoer van waardevolle Omega-3  vetzuren verzekerd wordt door HiPP melkbereidingen en HiPP organische vast voedsel producten.

Voldoen aan de dagelijkse behoeften aan Omega-3 met HiPP producten van zes maanden

* De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Omega-3 voor een kind tussen de 4 – 12 maanden oud is 0,5% van de dagelijkse energieopname.