Praktische gids

Ouders van pasgeboren baby’s zullen met veel vragen zitten tijdens de eerste paar maanden. HiPP wilt je dan ook maar al te graag helpen door op deze vragen te antwoorden en je wat advies te geven rond flesvoeding.

Melkvoeding van A tot Z

Van de A van aanvullende voeding tot de Z van zuigelingenmelk, ons melklexicon bevat alle informatie over het onderwerp melkvoeding.

Flessen voorbereiden voor onderweg

Het gedeelte ‘Flessen voorbereiden voor onderweg’ zal duidelijk maken hoe u flesjes moet voorbereiden op dagen dat u en uw kleintje het huis uit moeten. 

De fospeen van de baby

Voor veel baby’s is de fopspeen tijdens de eerste paar jaar een trouwe bondgenoot. Leer meer over de voor- en nadelen van een fopspeen en leer hoe u deze gewoonte later kunt doorbreken.

De lichaamstaal van de baby

Grote, ronde ogen, zuigen aan de vingers, kirren, schoppen... Wat probeert uw kleine oogappel duidelijk te maken met zijn of haar lichaamstaal?

De glimlach van de baby

Bestaat er iets mooiers dan de lach van een baby? Leer meer over hoe de lach van een baby tijdens de eerste paar maanden zal evolueren en waarom volwassenen hier zo gevoelig voor zijn!

Knuffeltijd

Waarom is lichamelijk contact zo belangrijk voor de ontwikkeling van een baby? Ontdek meer over het belang van knuffels.