Comfortvoeding

Comfortvoeding is speciale voeding die wordt gebruikt om winderigheid, lactosegerelateerde driemaandskolieken of constipatie te behandelen. Spijsverteringsproblemen zijn in de eerste levensweken en -maanden niet ongewoon. Ongeveer 40 procent van de baby's krijgt tijdens hun eerste levensjaar met deze problematiek te maken.

Speciale voeding mag uitsluitend toegediend worden na overleg met een arts. Overleg daarom altijd eerst met uw kinderarts, vooraleer u speciale voeding aan uw baby geeft. De arts kan na het uitsluiten van ziektes beslissen of uw kind speciale voeding nodig heeft.

De speciale comfortvoeding van HiPP is specifiek afgestemd op de behoeften van baby's met winderigheid, lactosegerelateerde driemaandskolieken en constipatie. De unieke samenstelling van de speciale comfortvoeding van HiPP heeft een positief effect op de stoelgang. Ze bevat een gereduceerd lactosegehalte, een uitzonderlijk licht verteerbaar vet, een gehydroliseerd eiwit en waardevolle galacto-oligosachariden (GOS). Bovendien bevat ze alle belangrijke voedingsstoffen, natuurlijke melkzuurculturen en LCP's.