HiPPofant-memo spel

De HiPPofant beleeft heel wat avonturen als piraat, ridder en co.!

De HiPPofant heeft zich als verschillende personages verkleed. Doe mee met de HiPPofant-memowedstrijd en zoek van elk personage de twee identieke kaarten. Kunt u ze allemaal vinden?

* Deze gegevens zijn verplicht

Voorwaarden om deel te nemen:

De winnaars worden gekozen uit alle volledig ingevulde en ingestuurde onlineformulieren. De voornaam, de beginletter van de achternaam en de woonplaats van de winnaars worden op de website van HiPP gepubliceerd. Uit alle deelnemers in een bepaalde wedstrijdperiode loot HiPP drie winnaars. De wedstrijdperiode begint op 01.01.2022 en loopt af op 30.06.2022.

De prijzen worden om de drie maanden verzonden. De drie winnaars ontvangen elk een HiPPofant-memospel.

De verloting vindt plaats op 01.07.2022. De uitslag kan niet voor de rechtbank worden betwist en een contante uitbetaling van de prijzen is uitgesloten. Medewerkers van de firma HiPP, alsook hun familieleden mogen niet deelnemen. Naast de publicatie op de website van HiPP ontvangen de winnaars ook een schriftelijke mededeling.

Indien de per post verstuurde prijs niet aankomt/in ontvangst wordt genomen en de winnaar zich niet binnen de 14 dagen na de mededeling aanmeldt om zijn prijs in ontvangst te nemen, vervalt de prijs en wordt er een nieuwe winnaar geloot.